Kiderült, hogy kik lépnek fel Nicki Minaj előtt Budapesten

Nicki Minaj koncert
LOS ANGELES, CA - JUNE 24: Nicki Minaj performs onstage at the 2018 BET Awards at Microsoft Theater on June 24, 2018 in Los Angeles, California. Leon Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A magyar Zävodi és a magyar származású amerikai Mardoll zenélnek majd Nicki Minaj budapesti koncertje előtt.
Vágólapra másolva!

Kiderült, hogy Kiderült, hogy a magyar Zävodi és a magyar származású amerikai Mardoll zenélnek majd február 25-én, Nicki Minaj koncertje előtt a Papp László Budapest Sportarénában. A minden idők egyik legbefolyásosabb rappernőjének tartott Nicki Minaj most először lép majd fel nálunk. Nicki Minaj vendége a chicagói rapper, Juice WRLD lesz Budapesten.

Zävodi (Závodi Marcel) zenész 2017-ben Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Zävodi, a fiatal zeneszerző-producer már több magyar és külföldi előadó zenéin működött közre. Januárban jelent meg első szólólemeze, a Revise. Mardoll-lal közös számot készítettek, amit Nicki Minaj februári koncertje előtt elő is adnak. A magyar gyökerekkel rendelkező Mardollhoz állítólag nagyon közel áll Nicki Minaj szókimondó stílusa.

Mardoll Forrás: Oleg Borisuk / Grandioso Management

Nicki Minaj február 25-én lép fel a Sportarénában, ami az énekesnő első magyarországi koncertje lesz. A korábbi slágerei mellett nyilván jó pár dalt előad majd legutóbbi, a 2018-ban megjelent, Queen című platina lemezéről.