66 évesen is hihetetlenül dögös Marcellina

Marcellina, sláger Téma
Vágólapra másolva!
A 66 az új 33. Az 1972-es Kócbabákkal a „Ki Mit Tud?"-on országos sztárrá lett Marcellina egyáltalán nem titkolja a korát, sőt büszke arra, hogy túl a hatvanon, huszonéveseket hazudtol meg energiájával. Február 17-én 20 órától a napokban 66. születésnapját ünnepelt szaxofonművész, 21 órától Bánffy Farkas báró, II. András sírjának felfedezője lesznek a Sláger Téma vendégei.
Vágólapra másolva!

Marcellina slágerre hívja kortársait

Élete talán legboldogabb szakaszát éli Marcellina, erről tanúskodnak új dalai, így a Kicsikém, amelyről szintén szó esik majd a legendás slágerek, mint például a Szexi Lady vagy Sztár csak te vagy mellett a Sláger Téma vasárnapi adásában.

Marcellina már 66 éves, de ez egyáltalán nem látszik rajta Forrás: Origo

Marcellinától megtudhatjuk,

mit is jelentett valójában a hetvenes-nyolcvanas években a vendéglátózás, kiderül, miért is olyan különleges a Las Vegastól Európa legelőkelőbb gálatermeiig egyaránt ismert One Woman Show.

Ahogy az is, hogyan fordulhatott elő, hogy fejjel lefelé szaxofonozott Svájc egyik legpatinásabb színháztermében. Sőt, még azt is megtudhatjuk a Sláger Témából, micsoda véletlennek köszönhető, hogy Marcellina neve ma már egybeforr legendássá vált szaxofonjával. Annyit elárulhatunk előre, hogy egy lipcsei kirakatnak is temérdek köze volt ehhez.

Marcellina még arra is ígéretet tett a 66. születésnapja kapcsán, hogy a vele nagyjából egyidős zenész generációt felkéri egy szupergroup megalakítására.

A minden bizonnyal slágervárományos dal megkomponálását pedig természetesen magára vállalja.

Bánffy Farkas II. András sírjának nyomában

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Bánffy Farkas lesz a vendég. Gépészmérnöknek tanult, aztán mégis erdélyi nagyúr vált belőle.

Bánffy Farkas fogta magát, és leköltözött Fugadra, hogy visszaszerezze a mintegy 35 ezer hektárnyi erdőséget, no meg a legendás kastélyt a román államtól, amit egykoron a családjától vettek el.

Bánffy Farkas sokat tesz a magyar kultúra megmentéséért Forrás: Origo

Nemcsak a Bánffy-vagyont, hanem a magyar kultúrát is kész megmenteni. A szórványmagyarság túlélését jelentő

magyarlapádi szórványkollégiumban magyar fiatalok tanulhatnak anyanyelvükön, és emelkedhetnek ki a sokszor mélyszegénységben élő családjaik sorából.

A modern idők igazán talpraesett bárója kapott egy fülest, így megvásárolt két telket Temes Megyében. Nem véletlenül, hisz feltételezhetően egy tatárjáráskori tömegsír mellett, a keresztes hadjáratot vezető II. András magyar király sírját is a Temes megyei Egres, ősi földje rejtheti. Bánffy Farkassal történelemről, jelenről, jövőről és még a magyar szentekről is beszélget a műsorvezető, Kalmár Tibor.

Extra, Földes Eszterrel

A Sláger Téma Extrában 22 órától pedig a Földes Eszterrel készült interjút hallgathatjuk meg újra.

Alig volt 20, amikor a nagyközönség megismerhette az Intim fejlövésben, a Budapesti Operett Színház színpadán pedig évek óta együtt szerepel édesapjával.

Földes Eszternek az óév egy új premierrel zárult, míg az új évet pedig egy másik bemutatóval kezdte. A baba egy olyan disztópikus világba repít minket, amikor már a gép és az ember között szövődik a szerelem.

Földes Eszter interjúja a sláger Extrában Forrás: Origo

Míg Az utolsó tűzijátékban egy szívmelengető hollywoodi és egy bergmani komor anya – felnőtt lánya viszony dialógusát folytatja le a Kossuth-díjas színésznő, Udvaros Dorottya oldalán. Földes Eszter ősszel érkező új filmjéről, a sztárparádét ígérő Game Over Klubról is szó lesz majd a Sláger Téma Extrában.

2019. február 17-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Marcellinával, Bánffy Farkassal, Földes Eszterrel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!