Már több mint 8 millió like-ot kapott az énekes alsóneműs képe

Shawn Mendes, Sziget fesztivál 2018.08.13.
Vágólapra másolva!
Több mint 40 millióan követik, és ezek közül több mint 8 millióan like-olták is Shawn Mendes alsónadrágos képét, amivel a Calvin Klein divatmárka, a hétre tervezett kampányát lökte be. 
Vágólapra másolva!

Shawn Mendes még mindig csak 20 éves, de az Instagramon a követők számát tekintve a valamivel több, mint 40 milliójával ő az ötödik a férfi zenészek sorában. A sort Justin Bieber vezeti, utána jön Justin Timberlake, Drake és Chris Brown, majd Mendes.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@CalvinKlein #MyCalvins. Campaign coming this week.

Shawn Mendes (@shawnmendes) által megosztott bejegyzés,

A fiatal zenész leszerződött a Calvin Klein divatcéggel, ő lesz az egyik arca a legújabb kampányuknak, és ezt február 16-án két, alsónadrágos képpel adta követői és a világ tudtára az Instagramon. A fotókat két nap alatt több mint 8 millióan like-olták, és majdnem félmillióan írtak hozzájuk valamit. A mennyiségek érzékelését segítheti, hogy azóta a Kelvin Klein is kitett egy reklámmixet, de azt még csak 350 ezren nézték meg, igaz, még csak egyetlen nap alatt (és a Twitterre).

Egyébként Shawn Mendes eddigi, instagramos történetének ez volt a legtöbb like-ot kapó posztja. És valószínűleg még nem ült el teljesen a hullám.

Mérnöki pontossággal és félelmetes magabiztossággal rabolta el a szíveket

Az idei Sziget utolsó előtti napján lépett fel Shawn Mendes, aki azon headlinerek egyike volt, akiknek a bulijától sokat vártunk. Egyrészt tőle, a színpadi teljesítményétől, másrészt pedig a tőle megrészegült tömegtől. Mindkettő bejött. A még csak 20 éves Shawn Mendes odatette magát. Beszámoló. Shawn Mendes a múlt héten ünnepelte 20.