Ujjtöréssel fenyegetett egy kritikust egy magyar rendező

radnai márk
Vágólapra másolva!
Bedühödött egy fiatal magyar rendező, és ujjtöréssel fenyegetett meg egy kritikust. 
Vágólapra másolva!

„Szia Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád "kártékony csótány". Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében, egyesével töröm el minden ujjad. Bezony" - írta Facebookon privát üzenetben Radnai Márk színházi rendező Koltai Tamás kritikusnak.

Koltai Tamás: "Kedves Márk, rólad csak ennyit: amilyen a stílus, olyan az ember" Forrás: 011-es Alkotócsoport

Koltai Tamás megosztotta az üzenetet a saját falán és nyilvánosan reagált is Radnai üzenetére: "Kedves Márk, rólad csak ennyit: amilyen a stílus, olyan az ember. Egyébként a bemutató óta történtekről való véleményemet 2 nap napja leadtam az ÉS-nek, pénteken olvashatod."

Radnai azóta szintén Facebookon már elnézést kért tőle. Az egyik kommentelő viszont azt írja, nem először fordult elő, hogy töréssel fenyegetett volna valakit. A poszt szerint a Librarius egyik újságírójának is beígért korábban egy kéztörést, ha megjelenteti egy vele készült interjút.

Radnai Márk Closer című darabja az Átriumban futott, de a színház azt üzente, hogy bizonytalan ideig szünetelteti. "Radnai Márk rendező olyan stílusú üzentet küldött Koltai Tamás kritikusnak, amely minden színházetikai, és alapvető emberi normát megsért" - indokolták.