Tahi Tóth László jól van, de még kórházban vizsgálják

Tahi-Tóth László beszél gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása MOZOG SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY színész
Tahi-Tóth László színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén
Vágólapra másolva!
Jól van Tahi Tóth László – mondta felesége, Kárászy Szilvia zongoraművész, aki megelégelte, hogy hamis hírek jelennek meg a színész állapotával kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Kárászy Szilvia arról beszélt a Blikknek, hogy jelenleg is kórházban tartják és kivizsgálják Tahi Tóth Lászlót, aki szombaton előadás közben lett rosszul a József Attila Színházban. Ugyancsak a Blikk írta meg hétfőn azt is, hogy a színész csak az előadás végén engedte meg, hogy kórházba vigyék.

"Laci egy nagyon komoly rosszullét ellenére is, mondhatni csodával határos módon végigvitte az aznap esti előadást.

A mentősök a hívás után azonnal indultak, majd körülbelül tíz perc múlva meg is érkeztek" – mondta Kárászy Szilvia a rosszullétről.

Azt is mondta, hogy a korábban, szintén a Blikk információi alapján megjelent hírekkel ellentétben, nem várakozott Tahi Tóth Lászlóra mentő a színház előtt. A család kérésére a rosszullétről nem árultak el részleteket. Kárászy Szilvia arról is beszélt, hogy rengeteg üzenetet kaptak a napokban, amelyet köszönnek.

Frissítés

A Vígszínház szerdán, késő délután adott ki közleményt Tahi Tóth László állapotáról. Ebben azt írják, hogy szombati rosszulléte óta több vizsgálaton is átesett. Az eddigi eredmények szerint a probléma hátterében egy korábbi stroke-ja állhat, ami miatt egy ér nyomja az agyat. A színház információi szernit a további vizsgálatokat már az Idegtudományi Intézetben végzik.

A közlemény végén az áll: "nagy szeretettel várjuk vissza, bízva miharabbi felépülésében!"