Európai hidak

európai hidak
Olga Neuwirth at home. April 2002 Copyright: Priska Ketterer Lucerne Postbankaccountnr.: 60-87109-6 IBAN:CH3309000000600871096 SWIFTCODE:POFICHBE
Vágólapra másolva!
Amikor már minden nyári fesztivál véget ért és lassan a nyaralás emlékét is elfelejtjük, utazhattunk még egyet az ősz elején, ráadásul el sem kellett hagynunk hozzá Budapestet.
Vágólapra másolva!

A Müpa és a Budapesti Fesztiválzenekar közös fesztiválja, a Bridging Europe – Európai Hidak ezúttal Ausztria kulturális finomságait hozta el azoknak, akik szerettek volna megismerkedni a szomszédos ország értékeivel a Mozart-golyó univerzumán túl is.

A klasszikus zenei műsor minőségére Fischer Iván volt a garancia, de ez alatt az egy hét alatt az is megtalálta a számítását, akit inkább az osztrák irodalom, filmek, könnyűzene vagy jazz érdekelt.

Galériához kattintson a képre! Forrás: Priska Ketterer Lucerne Switzerland/Priska Ketterer Lucerne

A fesztiválra Gergye Krisztián és Gloria Benedikt egy különleges táncprodukcióval készült, valamint mások mellett fellépett a Wolfgang Muthspiel Trio, a Soap & Skin with Ensemble, a PHACE és Gunar Letzbor. A Literárium irodalmi sorozatot egy Thomas Bernhard-est színesítette.