Justin Bieber tarolt az MTV Europe díjátadóján

justin bieber, jack ü
Vágólapra másolva!
Justin Bieber volt az MTV Europe Music Awards vasárnapi díjátadónak legnagyobb nyertese: a kanadai popénekes öt trófeával térhetett haza a milánói eseményről.
Vágólapra másolva!
Justin Bieber a díjnyertes számának a klipjében Forrás: Origo

Biebert választották többek között a legjobb férfi előadónak, díjazták azért, mert övé a legnagyobb rajongótábor, és a Where Are U Now?-ért, amit Skrillexszel és Diplóval adtak ki, megkapta a legjobb közreműködésért járó díjat is.

Bieber három év után először lépett fel Európában, a What Do You Mean?-t énekelte el.

Ahogy korábban írtuk, a világ zeneszerető közössége hatalmas válságba került: mostanában már nemhogy nem utálják és gúnyolják, hanem kifejezetten szeretik is Justin Bieber érettnek és érzelmesnek szánt dalait, és olyanokat írnak róla, hogy sebezhetőnek tűnik.

A legjobb dal kategóriában Taylor Swift nyert, a legjobb női előadónak Rihannát választották, a legjobb popegyüttes a One Direction lett, a legjobb hiphop előadó djíát pedig Nicki Minaj kapta. Ők mind kihagyták a díjátadót, de

fellépett Bieber mellett Ellie Goulding, Jason Derulo, a Duran Duran és Pharrell Williams is.

Az est házigazdái az Orange is the New Black című sorozatból ismert Ruby Rose és Ed Sheeran brit énekes voltak. Műsorvezetői teendői mellett Sheeran két kategóriában, például a legjobb élő produkcióért díjat vett át és fellépett a Rudimentallal együtt.

A díjátadót a Mediolanum Forumban tartották.