Teljes a Balaton Sound fellépőinek listája

Balaton Sound
Vágólapra másolva!
Partyhajó és esti meglepetések is lesznek az idei jubileumi Soundon. Szerdán bejelentették a fellépők végleges listáját. Az újonnan bejelentettek között van DVBBS, a Chainsmokers, a Bassjackers, Duke Dumont, az Andhim, Wiley és Peter Kruger is.
Vágólapra másolva!

Idén lesz tízéves a Balaton Sound. Most lesz először olyan Sound, ahol mind az öt napon minden színpad és bulihelyszín üzemelni fog. Július 5-től 10-ig tehát már mindenhol áncolhatnak az elektronikus zene kedvelői. Szerdán bejelentették, hogy idén fellép a kanadai testvérpár, a DVBBS, a Chainsmokers, a nulladik napon fellép a holland duó, a Bassjackers, Duke Dumont, a német Andhim duó és Wiley is. A Jäger Aréna nulladik napi programjában lép fel a Chocolate Puma és a Milk & Sugar house duó, július 8-án pedig Tomsize játszik. A Telekom Aréna záró idősávjában lép fel a StadiumX, és újra ott lesz a Soundon az osztrák sztárproducer, Peter Kruder és érkezik a Jana Stégre a magyar származású Reelow. A szervezők már korábban bejelentették többek között Macklemore & Ryan Lewis, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Armin van Buuren fellépését a Balaton Soundon.

Idén is tömeg utaznak majd Zamárdiba a Balaton Soundra. Forrás: Balaton Sound sajtóiroda

Az idei sound egyik különlegessége lesz az is, hogy minden este 9 órakor a Nagyszínpad elé várják a közönséget. Eddig még nem lehet tudni, mi lesz pontosan a meglepetés, de az biztos, hogy valamilyen közös aktivitásra lehet számítani. Újdonság az is, hogy idén saját himnusza lesz a fesztiválnak.

Végleges lett a Sound and Bass Stage programja is. Itt olyan külföldi sztárok lépnek fel, mint Mefjus, Die, Murdock, Black Sun Empire, az Upbeats, NickBee, Dismantle és Lady Waks. Ezen a helyszínen 17 órától reggelig folyamatosan szól majd a zene. A Balaton vizére épített Stégen reggeltől-reggelig mennek majd a bulik, többek között fellép Guy Mantzur, az elmúlt években berobbant Watermät, a német Sascha Braemer és H.O.S.H., valamint számos hazai dj is.

Idén először lesz partyhajó is a Soundon. A Boat Party hajós helyszín külföldi fellépői lesznek: Agoria, Rodriguez Jr., Andhim, Adriatique és Peter Kruder. A nemzetközi house, tech-house és deep house színtér élvonalába tartozó előadók július 6. és 10. között minden délután speciális daytime szetteket játszanak a Balaton Sound Party Boatján. A hajó a programnapokon 14 órától várja a látogatóit, 15 órakor fut ki, és négy órán át lesz majd vízen.

Kedvezmény a diákoknak

Külön csomaggal készül a Balaton Sound a diákoknak. A csoportos diákjegy program azoknak szól, akik tudják igazolni érvényes hallgatói jogviszonyukat. Ha így vesznek a speciális jegycsomagból, akkor a belépő mellé ingyen kempingjegyet és egy-egy ajándék fesztivápóló utalványt kapnak.

A 10 éves Balaton Sound játékot is hirdet idén. A szervezők az elmúlt tíz év soundos élményeit szeretnék összegyűjteni és közösen feleleveníteni. Ezért várják a közönség emlékeit, elmesélt történeteit, videofelvételeket, és persze fényképeket a játék honlapjára. A legjobb feltöltéseket díjazzák is. A nyereményjátékban összesen öt darab Balaton Sound élmény csomag talál gazdára. Négy szerencsést a zsűri szavazatai által, egyet a közönség szavazatai által választanak majd ki, aki a három ajándékon felül szálláslehetőség is kap. A díjak: páros VIP bérlet, egy izgalmas backstage túra és egy Sound ajándékcsomag. A teljes programtáblát a Balaton Sound honlapján lehet megnézni.