Győrben Lou Bega búcsúztatja majd a nyarat

Lou Bega
Vágólapra másolva!
A németországi származású, kubai zenét játszó Lou Bega és zenekara zárja egy koncerttel a Négy Évszak Fesztivál - Nyár nevű rendezvényt Győrben augusztus 26-án, és azon a hétvégén rendezik meg, immár kilencedik alkalommal, a Győri Bornapokat is.
Vágólapra másolva!

Radnóti Ákos győri alpolgármester elmondta, hogy a nyárzáró koncert este kilenc órakor kezdődik majd a Városház téren. Ha rossz idő lesz aznap, akkor augusztus 28-án

zenél a Mambo No. 5-val világhírűvé vált Lou Bega.

Lou Bega Forrás: Lou Bega

A korábbi években a rendezvényen fellépett többek között Tom Jones, a The Straits vagy a német popzenekar, a Saragossa Band is.

Téglás Szabolcs, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont programszervezője elmondta, hogy a Győri Bornapokat ezúttal is két helyszínen, a Dunakapu téren és a Széchenyi téren rendezik augusztus 25. és 28. között. A Dunakapu téren a villányi, a tokaji és a balatoni borvidékek, a Széchenyi téren pedig a pannonhalmi, az etyek-budai, a szekszárdi és a neszmélyi borvidékek mutatkoznak majd be. A program magyarországi és határon túli borlovagrendek felvonulásával kezdődik majd, a zenekarok felváltva lépnek fel a Dunakapu téren és a Széchenyi téren, és mindkét helyszínen kivetítőn követhetik nyomon a látogatók a másik helyszín eseményeit.

A fesztiválon fellép a Brass On The Road zenekar, a Mojo Workings nevű blues-, beat- és popdalokat játszó együttes, a Dániel Balázs Woogie Trió, az Apnoé zenekar, a Harmonia Garden, a Kilele Swing Cats és Nagy Balázs valamint a Makám Együttes, illetve

A Dal 2016 egyik döntőse, Petruska András dalszerző-énekes mutatja be Kapunyitó című, idén tavasszal megjelent lemezét.


Megválasztják majd a fesztivál és a város borát is. Tagai István, a Győri Borlovagrend elnöke elmondta, hogy idén tizenegy új tagja lesz a városi rendnek, nyolc tagot pedig előléptetnek.