Motorcsónakkal robogtak a Szigetre az Origo fesztiválturistái

Fesztiválturisták
Vágólapra másolva!
Ismét eltelt egy év, és ismét megkezdődik a nyár legnagyobb hazai zenei fesztiválja Budapesten, az Óbudai-szigeten. A Sziget Fesztivál ráadásul jubilál, a VOLT-hoz hasonlóan a 25. lesz az idei. A programok szerdán, a -1. napon kezdődnek, de persze már most tele van a Sziget polgáraival, a szitizenekkel a helyszín, sokan beköltöztek már. Az Origo nyári fesztiválalakulata Sopron és Zamárdi után ezúttal a Szigetről fogja megkísérelni, hogy egy picit átadjon a hangulatból.
Vágólapra másolva!

Így, a rajt előtt egy nappal a Sziget VIP Boat szolgáltatás keretében érkeztünk ki a Szigetre. Szerdától két fix kikötőben, a Batthyány téren és a Wiking Yacht Club – Marina Parton várják az utasokat. Az előbbi helyről nyolcszemélyes motoros hajóval, míg az utóbbi kikötőből ponton hajókkal utazhatnak a fesztiválozók a Szigetre. Vannak extra szolgáltatások is, külön csoportoknak meg városnézésre vágyóknak.

Mi persze főleg arra vártunk, hogy minél hamarabb kiérjünk a helyszínre,

ahol persze még javában folyik a munka, elvégzik az utolsó simításokat, hogy holnap a tervek szerint elinduljon a jubileumi, 25. Sziget Fesztivál. A VOLT Fesztiválhoz és a Balaton Soundhoz hasonlóan az Origo végig, hét napon át, folyamatosan a helyszínről tudósít majd. Tartsanak velünk!

A videó némítva indul, kapcsolják be a hangot a kezelőpanelen, hogy halljanak is minket!