Marcipánnal és Kate Piersonnal bulizott a Moog

The Moog, interjú, Quart
Vágólapra másolva!
Három koncerten lépett fel az Amerikába költözött The Moog a legendás B-52's előtt, az énekesnő Szamos marcipánt kapott ajándékba.
Vágólapra másolva!

A Moog történetét ott hagytuk abba, hogy a zenekar március elején áttelepült Kaliforniába szerencsét próbálni. Az együttes kint tartózkodásának eddigi csúcspontjára múlt héten került sor, amikor is az együttes három koncerten is a new wave egyik legfontosabb zenekara, a B-52's előzenekaraként koncertezett. Szabó Tamás énekes szerint "sok embernek játszottunk és szerettek minket. Főleg Colorado Springsben, ahol a koncert vége fele már annak ellenére felálltak az emberek táncolni és tapsolni, hogy teljesen ülős volt a koncert".

Az énekes viccesen azt is hozzátette, hogy a koncertek után főleg középkorú nők szerettek volna fotót csinálni a zenekarral, "ami alapján arra jutottunk, hogy mostantól őket határozzuk meg célcsoportként." A képen a Moog három tagja Kate Piersonnal, a B-52's énekesnőjével és a neki ajándékba adott Szamos marcipánnal pózol. (Az együttes amerikai zenészekkel kiegészülve játszott, mivel egyik tagja átmenetileg, egy másik pedig végleg hazatért.)