Led Zeppelin- és George Harrison-film Budapesten

Led Zeppelin összeállás O2 Aréna, 2007
Vágólapra másolva!
A Led Zeppelin egyszeri összeállásáról szóló filmet 19-én, pénteken vetítik. Martin Scorsese "a halk Beatle-ről", George Harrisonról készített filmet, ennek premierje október 27-én lesz.
Vágólapra másolva!

A Led Zeppelin Celebration Day című filmje a 2007-es, egyszeri és hatalmas sikert aratott összeállós koncertet örökíti meg (vagy majdnem összeállóst, mert ugye John Bonham dobos meghalt, fia, Jason helyettesítette). A zenekart azóta is azzal nyaggatják, hogy még, még, nekik meg elegük van ebből az egészből, úgyhogy lehet, hogy tényleg nem lesz több ilyen. A filmet október 19-én, pénteken három alkalommal vetíti az Uránia, HD minőségben, itt még kaphatók jegyek 2500 forintért.

Október 27-én pedig Beatlest, ezen belül "a halk Beatle-t" lehet filmen látni: Martin Scorsese George Harrison: Living in the Material World című filmjét ekkor mutatják be, és a premierhez kapcsolódva a Toldiban lesz még egy Beatles kifulladásig fantázianevű buli is, ahol zenél a Le Hjärta, Hó Márton és a Jégkorszak, 40 days, Slow&Vanis, Psycho Galore - részletek itt.