Kire gerjednek a tinik?

The Darkness: With a Woman videoklip
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a szexi biológiatanárnőtől lesz forró a hangulat, ám a Darkness a nyolcvanas éveket idéző klipje meglepő fordulatot vesz.
Vágólapra másolva!

A brit The Darkness új videója a nyolcvanas évek klipjeit - ezen belül a Van Halen Hot For Teacher című 1984-es alkotását - és tinifilmjeit idézi meg a ruhákkal, gesztusokkal, figurákkal. No meg a szexi tanárnőért megőrülő diákok sztorijával. Eleinte minden úgy megy a With A Woman videójában, ahogy kell, aztán két és fél perc után kiderül, hogy a főszereplőt - akinek amúgy helyes barátnője van! - inkább a biológiaóra témája, a medve izgatta fel. A végén egy újabb fordulat után a "To be continued..." felirat ígér folytatást.

Valójában a második rész már tavaly nyáron elkészült: az Everybody Have A Good Time-ban főszereplőnk néhány évvel idősebb és egy csúcskapitalistának dolgozik. Az üzleti megbeszélést egy szexi medvesztriptízzel szeretné feldobni, ám ezzel nem arat sikert - viszont kiderül, hogy a maci meg tudja oldani a gazdasági válságot! A kapitalisták viszont gonoszok, a Darkness tagjainak kell közbelépnie - az énekes kivételével a többieknek egyenesen életét áldoznia -, hogy a maci megmenekülhessen. A rendező Warren Fu.