Három napon keresztül ünnepel a Fogasház

legénybúcsú cigarettázik dohányzik ÉPÜLET fiatal HÉTKÖZNAPI kocsma romkocsma SZEMÉLY Budapest, 2012. június 29.
Budapest, 2012. június 29. Egy fiatal dohányzik a Fogasház kertben, a budapesti Akácfa utcában 2012. június 28-án. A hetedik kerületi Kazinczy utca, Dohány és Király utca közötti szakasza és környéke a budapesti nyári éjszakai élet egyik központjává vált, ahol számos nyitott, romos ház udvarán létesített romkocsma és szórakozóhely várja a budapestieket és a turistákat. MTI Fotó: Marjai János
Vágólapra másolva!
Beköszöntött a nyár! Ha mindig is szerette, vagy ha éppen semmi dolga nincs, akkor ünnepelje a Fogásházzal az ötéves születésnapját. 
Vágólapra másolva!

Bulisorozat június negyedikén, azaz csütörtökön indul djzésekkel, koncertekkel és szombat este ér véget. Az első napon DJ Szamosi zenél és fellép a Dani János Trio, de bulival készül a Wonky Swing Trio is. Emellett megnyit egy újabb helyük is. Pénteken Akkezdet Phiaival folytatódik a bulizás, de a Lärmban lesz Dansmusiq is. Szombaton pedig az utóbbi hely szezonzáró bulit tart, ugyanis nyárra bezárja a kapukat. Ezenkívül zenél például Oláh Dezső és Balogh Zsófia is, a Deck Attack csapat, valamint Elliot & Séf. Ha többet is megtudna az eseményről, akkor ide kattintson.