Most kiderült, melyik előadónak a legbővebb a szókincse

2014 Lollapalooza - Day 1 GettyImageRank2 Performance Entertainment Event Topics HORIZONTAL USA Illinois Chicago - Illinois Grant Park MUSIC Stage MUSIC FESTIVAL Eminem Arts Culture and Entertainment Topix Bestof toppics Day 1 A-List Celebrity Samsung Gal
CHICAGO, IL - AUGUST 01: Eminem performs at Samsung Galaxy stage during 2014 Lollapalooza Day One at Grant Park on August 1, 2014 in Chicago, Illinois. Theo Wargo/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A poptörténet legsikeresebb előadóinak számait vették sorra, hogy kiderítsék, kinek a legbővebb a szókincse. 
Vágólapra másolva!

Az érdekes, de hasznavehetetlen adatok kedvelői most remeghetnek a boldogságtól, a Musixmatch kihozott egy tanulmányt arról, hogy melyik előadónak a legbővebb a szókincse. A kutatásban a 99 legsikeresebb előadó 100-100 dalát vizsgálták meg, az eredmény pedig több meglepetéssel is szolgált.

Eszerint a legbővebb szókincse Eminemnek van, ő magasan vert mindenkit a listán a maga 8818 szavával, a második helyezett Jay-Z ugyanis csak 6899 szóval követi őt. A harmadik kicsit lemaradva Tupac lett 6596 szóval. Az első nem rapper Bob Dylan lett, ő az ötödik helyre jött be 4883 szóval. A lista további érdekesebb adatai: Kanye West a negyedik lett, a béna Black Eyed Peas meglepetésre hatodik, Andrea Bocelli pedig nyolcadik.

A nagyobb előadók közül Prince a tizenegyedik helyet hozta el, a Pink Floyd a tizennyolcadikat, Madonna huszonnegyedik lett, a Queen harminchatodik a Led Zeppelin hatvankettedik, a Beatles pedig csak a hetvenhatodik. Az utolsó helyezett Kenny G, egy amerikai jazz szaxofonos lett. Ő 809 szóval váltotta meg a világot.