Madonna megint megsértette a keresztényeket

madonna, rebel heart
Vágólapra másolva!
Nincs új a nap alatt, most egy püspök és egy érsek tette szóvá, hogy ami Madonna koncerjein látható, az vallásellenes.
Vágólapra másolva!

Bár a popdíva hiába használ keresztény szimbólumokat klipjeiben és koncertjein gyakorlatilag évtizedek óta, ma is vannak olyan egyházi személyek, akik rosszallásuknak adnak hangot, noha az egyház már sokszor megnyilatkozott a témában. A Vallomások-turné például már 2006-ban kisebb botrányt okozott, akkoriban a koncerteken Madonna úgy tett, mintha keresztre feszítené magát a show részeként.

A Vallomások-turné egyik koncertje Forrás: AFP/Robert Vos

Egy aucklandi püspök most azért vette a szájára Madonna nevét, mert szombaton a városban koncertezik a sztár. Patrick Dunn püspök szerint

de a vallásos érzületű emberek többségét is.

Apácatánc

Nemrég egy szingapúri érsek is kikelt Madonna ellen, amikor a Rebel Heart-turné, Madonna tizedik világkörüli turnéja arra vette az irányt. "A hitben nincs semlegesség. Valami vagy támogatja vagy ellenzi. Madonna koncertjei ellene vannak. Az Isten iránti elkötelezettség a művészetek előtt kell, hogy álljon" - mondta.

Madonna 57 évesen is sztár Forrás: AFP/Jason Merritt

Az tény, hogy Madonna koncertjein mostanában előfordul, hogy

apácafejfedős táncosok rúdtáncolnak attraktív fehérneműben.

Ugyanakkor egyik egyházi személy sem hívta fel híveit Madonna bojkottálására, ahogy azt 1990-ben a pápa tette, amiért Madonna önkielégítést szimulált a Like a Prayer éneklése közben.