Nem perlik Madonnát szexuális zaklatásért

madonna
American singer Madonna Ciccone performs at a concert during The Rebel Heart World Tour in Hong Kong, China, 17 February 2016.
Vágólapra másolva!
Madonna még mindig képes egy-egy botránnyal meghódítani a címlapokat. Most épp azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a brisbane-i koncerten letépte egy rajongóról a pólót, felfedve a közönség előtt a 17 éves Josephine Georgiou mellét. A popdíva szerencséje, hogy a lány nem akar perelni, mert élvezte a bizarr akciót. 
Vágólapra másolva!

"Sajnálom, ez szexuális zaklatás. Cserébe te is megcsinálhatod velem.

- viccelődött Madonna a színpadon, miután lerántotta a lány felsőjét a színpadon.

Madonna még mindig képes felhívni magára a figyelmet Forrás: Imaginechina/Li lewei - Imaginechina/Li Lewei

A lány nem perel

Ausztrál jogászok szerint az eset valóban kimerítheti a szexuális zaklatás vádját, mivel a másik fél beleegyezése nélkül történt. A modellnek készülő lány azonban nem jött zavarba Madonna indiszkréciójától, sőt, nagyon élvezte a dolgot, így egyáltalán nem áll szándékában beperelni az énekesnőt. "Most komolyan, miért perelném be Madonnát életem legjobb pillanatáért? Csak én dönthetem el, hogy megaláztak-e.

- mondta Georgiou a koncert után.

Órákon keresztül váratta a rajongókat Forrás: Imaginechina/Li lewei - Imaginechina/Li Lewei

Madonna nemrég indult ausztrál turnéját eddig is botrányok kísérték: nemrég azzal akasztotta ki a rajongókat, hogy három-négy órás késéssel lépett a színpadra.