Pesten koncertezik Peter Gabriel bébiszittere

Charlie Winston
Vágólapra másolva!
A Szigeten már láthattuk, április 25-én viszont klubkoncertet ad az A38-on Charlie Winston, akit különös módon fedezett fel Peter Gabriel, a Genesis egykori énekese.
Vágólapra másolva!

Charlie Winston április 25-én az A38-on mutatja be tavalyi lemezét, az eddigieknél poposabb, elektronikusabb Curio City-t. Negyedik stúdiólemezén Winston – a saját szavaival élve – olyan, mint egy vidéki srác a nagyvárosban, a dalokban a folk és a sanzon találkozik a tipikusan városi műfajokkal.

A hobó létformát bőszen hirdető énekes két folkzenész szülővel a háta mögött is sokáig főleg színházaknak dolgozott, rengeteg előadáshoz írt zenét. Végül érdekes módon fedezték fel, éppen Peter Gabriel gyerekére vigyázott, amikor odaadta a demóit a Genesis egykori énekesének – mire szerződést is kötöttek vele a Real World Recordsnál, és ő lett az előzenész Peter Gabriel aktuális turnéján.

Charlie Winston Forrás: A38

Innentől kezdve nem volt megállás, Winston elmaradhatatlan kalapjában azóta is folyamatosan jelen van a világ színpadain, a Szigeten is adott már teltsátras bulit – most egy egészen más hangulatú koncertre számíthatunk tőle.