Vágólapra másolva!
Sopronba, a VOLT Fesztiválra érkezett a B-oldal fotókiállítás, amely korábban a budapesti Akváriumban volt. A VOLT Fesztivál után a Szigetre költözik az újraértelmezett lemezborító-kiállítás. 
Vágólapra másolva!

Magyar zenészek közreműködésével készült a 25 újraértelmezett lemezborítóból álló kiálálítás, amely fesztiválturnéra indult a napokban. Az Akváriumból előbb Sopronba, a VOLT Fesztiválra költözött a kiállítás, majd pár hét szünet után a Sziget közönsége is láthatja, végül pedig a Strandfesztiválon mutatkozik be a B-oldal kiállítás.

A kiállítás anyaga ősz elején tér vissza az Akváriumba, ahol az alkotók és a szervezők a 25 fotót egy jótékonysági aukción elárverezik, a befolyt összeget pedig az értelmi sérült színészekből álló Baltazár Színháznak ajánlják fel. A legjobban úgy lehet segíteni, ha az ember elmegy ősszel az Akvárium Klubba, és megveszi a neki legjobban tetsző képet.

A kampány résztvevői Forrás: Origo

A B-oldal fotókiállítást Pritz Péter újságíró és Open Air Rádió zenei szerkesztője találta ki. Ezután Szűcs Barbara fotóssal, illetve Open Air Rádiós kollégáival (Ligeti Nagy Tamás, Baksa-Soós Attila, Bagdi Gréti, Wágner Gábor) közösen dolgozta ki. Menet közben csatlakozott hozzájuk a Flow Production két videósa, É. Kiss Márton és Gyetvai T. Dániel is. Ők megörökítették az alkotói folyamatot,. Rajtuk kívül az Akvárium Klub stábja, illetve a VOLT Produkció részéről Fülöp Zoltán és Filutás Anna segített, akiknek szintén nagy szerepe volt abban, hogy a kiállítás megvalósulhatott. A megnyitó június 10-én volt az Akvárium Klubban.

A képeken ingyen vállaltak szerepet a zenészek. Nélkülük az egész nem valósulhatott volna meg. Ők voltak Pásztor Anna, Kiss Tibi, Lovasi András, Wahorn András, ef Zámbó István, a Bëlga (Bauxit, Még5Milliárd, DJ Titusz, DJ Marvin és Tokyo szelleme), Frenk, az Apey & the Pea zenekar (Áron András, Prepelicza Zoltán, Makai László), Sena, Minda Endre, Szabó Csaba, Pajor Tamás, Ganxsta Zolee, Zságer Balázs, Marge, Sonya, Baksa-Soós Attila, Linczényi Márk, KRSA, Papp Szabi, Vitáris Iván, Szűcs Krisztián, Mango, Palotai Zsolt, Ligeti György, és MC Kemon.