Nem áll össze a Spice Girls

2016.07.05. 12:10

Mel C és Victoria Beckham sem szeretné, hogy újra együtt lépjen színpadra a jubiláló Spice Girls.

Húsz évvel ezelőtt, 1996-ban jelent meg a Spice Girls debütáló dala, a Wannabe, amely azonnal óriási sláger lett. Tavaly és az idén is több jelentés is napvilágot látott arról, hogy ennek megünneplésére egy koncertsorozat erejéig újra összeállna a Spice Girls. Most azonban úgy tűnik, hogy nem sikerült mind az öt tagot meggyőzni arról, hogy jó ötlet az újraalakulás.

A Mirror a bandához közel álló forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Sporty Spice és Posh Spice, azaz Melanie Chisholm és Victoria Beckham az, aki nem szeretné a közös fellépést. Először Victoria Beckham jelentette be, hogy nem vállalja a koncerteket, majd Mel C is kihátrált a projektből.

A lap szerint a többiek szívesen vártak volna akár egy évet is arra, hogy megvalósuljon a közös fellépés, Mel C azonban azt mondta, hogy sem most, sem máskor nem szeretne ebben részt venni. A másik három tag, Geri Halliwell, Emma Bunton és Melanie Brown pedig úgy gondolja, hogy így már nincs értelme a koncertezésnek. Annak ellenére, hogy a Guardian szerint még az is felmerült, hogy helyettesítsék a hiányzó két énekesnőt.

A Spice Girls tagjai 2000-ben kezdek szólókarrierbe (Geri Halliwell már korábban kivált), és 2007-ben álltak újra össze egy turné erejéig. Utoljára 2012-ben léptek fel mind az öten együtt, a londoni olimpia záró ceremóniáján. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK