Adele nemet mondott az NFL-nek

161315075 Horizontal
Adele
Vágólapra másolva!
Biztosan nem lép fel a 2017-es Super Bowl félidei show-jában Adele. Azt mondta, nemet mondott a felkérésre, ehhez képest az NFL és a rendezvény főszponzora, a Pepsi cáfolja, hogy már bárkit is hivatalosan megkerestek volna az ügyben. 
Vágólapra másolva!

Még nyilatkozatot is kiadtak, amelyben leírták, hogy már több előadóművésszel beszélgettek a Super Bowl félidei show-jával kapcsolatban, de eddig senkit

nem kértek fel hivatalosan, így Adele-t sem.

London, Los Angeles, 2016. augusztus 15., hétfő (MTI/AP) - A sokszoros Grammy-díjas Adele egy Los Angeles-i koncertjén bejelentette: nem lép fel a 2017-es Super Bowl félidejének szórakoztató műsorában - írja a BBC.

A híresztelések ellenére Adele nem terhes Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Adele ehhez képest szombati koncertjén azt mondta, hogy ő bizony nemet mondott a felkérésre. Méghozzá azért, mert - ahogy mondta -, "ez a show nem igazán a zenéről szól.

Nagyon kedvesek, hogy hogy megkérdezték, de nemet mondtam." Egyébként Észak-Amerikában a tévés közvetítések közül a Super Bowlt nézik legtöbben. Évről évre a legnagyobb sztárok lépnek fel, korábban énekelt ott

Beyoncé, Madonna, a Rolling Stones és Prince is.

A Nielsen felmérése szerint a 2016-os Super Bowl a harmadik legnézettebb műsor volt az amerikai televíziózás történetében. Nagyjából 111,9 millió néző látta a meccset, a félidei szórakoztató műsort pedig 115,5 millióan követték.

Adele a koncertjén egyébként arról is beszélt, hogy a pletykák ellenére

nem vár gyereket.