Az utcán dedikál, és magyarul posztol a Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers, RHCP, Josh Klinghoffer, Chad Smith, Anthony Kiedis, Flea Kiedis
SAN FRANCISCO, CA - FEBRUARY 06: (L-R) Musicians Josh Klinghoffer, Chad Smith, Flea and Anthony Kiedis of The Red Hot Chili Peppers attend DirecTV Super Saturday Night Co-hosted by Mark Cuban's AXS TV at Pier 70 on February 6, 2016 in San Francisco, California. Joe Scarnici/Getty Images for DirecTV/AFP
Vágólapra másolva!
A szeptember 1-jén és 2-án Budapesten koncertező Red Hot Chili Peppers tagjai nagyon közvetlenek a magyar rajongókkal. Legutóbb a saját Instagramjukon osztották meg, hogyan készülnek a dupla koncertre az Arénában, és hogyan dedikálnak rajongóiknak az utcán. Sőt, az egyik poszt magyar nyelvű.
Vágólapra másolva!

A Red Hot Chili Peppers tagjai készséggel osztogatják az aláírásaikat a budapesti rajongóknak, akár az utca közepén is. Különösen érdekes az Instagram-bejegyzésük magyar nyelvű mondata a fotó alatt: "Leirna, kerem?"

Leirna, kerem?

Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) által közzétett fénykép,

De a budapesti hangbeállásról is osztottak meg fotókat:

sound Buda check Pest

Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) által közzétett videó,

B U D A P E S T soundcheck

Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) által közzétett videó,

sound check Budapest

Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) által közzétett fénykép,

Akiknek sikerült jegyet venniük az Arénába (a szeptember elsejére meghirdetett koncertre egy óra alatt keltek el a jegyek, ezután hirdették meg a másnapi dátumot is), hamarosan az eredményt is hallhatják, mert már csak néhány óra van hátra az első koncert kezdetéig.