Kutyával vesz le a lábunkról Szabó Benedek

Szabó Benedek
Szabó Benedek zenész. A Szabó Benedek és a Galaxisok nevű zenekar frontembere
Vágólapra másolva!
Új kislemezzel jelentkezett a Szabó Benedek és a Galaxisok, amely már a jövőre érkező harmadik album előfutára.
Vágólapra másolva!

A 2013-ban alapított együttes eddig két lemezt adott ki: a Kapuzárási Piknik (2013) és A legszebb éveink (2015) a mai huszonéves korosztály problémáit, vágyait és életérzését állítja középponta. A Soha nem veszi fel / Olasz film (töredék) kislemez az A38 blogon debütált, és a banda frontember-dalszerzője, Szabó Benedek mutatta be:

"Azt találtuk ki, hogy a jövő év elején megjelenő harmadik albumot két, egyenként kétszámos kislemezzel vezetjük fel - ez az első ilyen kiadvány, a második valamikor november környékén jön. Ezeket úgy szokták hívni, hogy dupla a-oldalas kislemez, ami azt jelenti, hogy mind a Soha nem veszi fel, mind az Olasz film (töredék) szerepel majd a nagylemezen is. Ez eddig elég unalmas, úgyhogy hagyjuk is, a lényeg az, hogy mindkét számot elég régóta játsszuk élőben, úgyhogy aki látott minket valahol 2016-ban, emlékezhet rájuk.

A dobokon kívül mindent Lázár Dodi (Pegazusok nem léteznek, Esti Kornél) lakásán vettük fel, a dobokat pedig Kirschner Péternél a csömöri Lily stúdióban. A borító újra – ahogy eddig – Mészáros Anna munkája. A kislemez szokás szerint ingyenesen letölthető, de ha valaki úgy döntene, fizet érte, megkapja a Már megint című bónuszdalt is, amit nagyon szeretek."

A Soha nem veszi fel-hez egy kutyás videóklip is készült, amelyet Szabó Benedek úgy jellemzett, hogy "óda az egyedülléthez és a Városligethez".