Ez a szám ismételte meg a Gangnam Style sikerét

Paul Walker, Halálos iramban 7
Vágólapra másolva!
A Halálos iramban sztárjának emléket állító See You Again lett a második videó, amelynek sikerült átlépnie a 2 milliárdos letöltést a YouTube-on.
Vágólapra másolva!

Eddig egyedül Psy Gangnam Style című számát nézték meg több mint 2 milliárd alkalommal, amely 2014-ben lépte át az álomhatárt. Azóta több mint 600 milliószor töltötték még le a dalt a YouTube-on.

Wiz Khalifa Charlie Puth közreműködésével készített See You Again című száma hétvégén érte el a 2 milliárdos letöltést, cikkünk megjelenése idején pedig már 11 millióval fölötte van. A See You Again 2015 márciusában jelent meg a Halálos iramban hetedik részének filmzenéjeként. A dal Paul Walkernek, a széria sztárjának állít emléket, aki autóbalesetben halt meg 2013-ban, még a forgatás befejezése előtt.

A szám a film zárójelenetében hangzik el, mikor Walker karaktere elbúcsúzik, hogy a családjára koncentráljon. Ezt a jelenetet már a színész halála után forgatták, így egy virtuális Walker látható benne.

Úgy tűnik, hogy Wiz Khalifa csak egy ismerősétől tudta meg, hogy a See You Again atlépte a 2 milliárdos határt. Így reagált a Twitteren a szám sikerére:

A Billboard beszámolója szerint a See You Again-t Mark Ronson és Bruno Mars Uptown Funk című száma közelíti meg leginkább, 1,82 milliárdos letöltéssel. De több dal is 1,7 milliárd fölött jár már a YouTube-on: Justin Bieber Sorry (PURPOSE: The Movement), Taylor Swift Blank Space és Adele Hello című száma is átlépte ezt a határt.