Meglepő kéréseket is teljesít a Budapest Voices

A Budapest Voices
Vágólapra másolva!
Álmodj hintát, homokozót! És mi valóra váltjuk – olvasható a Budapest Voices felhívásában. Az énekegyüttes 3 és 11 év közötti gyerekek, illetve szüleik kívánságait várja. Ezek közül, amelyiket tudják, teljesítik a kórus tagjai, a legkedvesebb, legmeglepőbb kérések pedig bekerülnek a Könnyű álmot hozzon az éj című dalt átdolgozó videoklipjükbe.
Vágólapra másolva!
A Budapest Voices Forrás: Mat Balázs

A Budapest Voices különleges felhívással lépett a nyilvánosság elé:

„Álmodj hintát, homokozót! És mi valóra váltjuk! Írj nekünk, hogy mit szeretnél kapni, milyen élményekre vágysz, és amit tudunk, teljesítünk!

A felhívásra 3 és 11 év közötti gyerekek, illetve szüleik kéréseit várjuk az [email protected] címre 2016. október 3-ig.

A teljesített kívánságokat dokumentáljuk, és még az is lehet, hogy a Könnyű álmot hozzon az éj című klipünkbe bekerül. Várjuk a leveled!"

A Generál számának átdolgozása mellett még egy Emil.RuleZ!-dalt, a Zazie az ágyban-t is a maga arcára formálja az együttes. A két feldolgozás egy saját szerzeménnyel együtt novemberben jelenik meg, egy digitális kislemez formájában.

A Budapest Voices következő fővárosi nagykoncertje a MOM Kulturális Központban lesz december 28-án. A három új dal itt hallható majd először.

További részletek a következő linkeken találhatóak: https://www.facebook.com/events/1294179473946128/
https://www.facebook.com/budapestvoices
www.budapestvoices.hu