Új fiúzenekarral lépett fel Chad Smith, a Red Hot Chili Peppers dobosa

DirecTV Super Saturday Night Co-Hosted By Mark Cuban's AXS TV - Performance GettyImageRank3 Hosting People Performance HORIZONTAL Waist Up Pier Musician USA California San Francisco - California One Person MUSIC Photography Mark Cuban Arts Culture and Ent
SAN FRANCISCO, CA - FEBRUARY 06: Musician Chad Smith of The Red Hot Chili Peppers performs onstage during the DirecTV Super Saturday Night co-hosted by Mark Cuban's AXS TV at Pier 70 on February 6, 2016 in San Francisco, California. Steve Jennings/Getty Images for DirecTV/AFP
Vágólapra másolva!
Chad Smith – talán nem is rögtönzött – fiúbandájában van még Beck és Chris Martin is, a Coldplay frontembere. Egyelőre nem tudni, lesz-e folytatás.
Vágólapra másolva!

Chad Smith néhány zenész haverral lépett fel a hétvégén Malibuban, ahol jótékonysági koncertet adtak.

Smith azt mondta a haveri bandáról az Instagram-oldalán, hogy

A formációnak egyelőre nincs neve, és csak Chad Smith rövid mondatából lehet következtetni a folytatásra. Mindenesetre a videókból úgy tűnik, nagyon jól érezték magukat. A hétvégi formációban ott volt Smith mellett a színpadon Chris Martin, Beck, Jakob Dylan a The Wallflowersből, Roy Bittan az E Street Bandből és Davide Rossi a Goldfrappból.

Saját számot nem adtak elő a koncerten, mivel valószínűleg (még) nincs nekik. A Beach Boystól játszották a Surfin' USA-t, a Comfortably Numb-ot, Bruce Springsteentől a My Hometown-t, de játszottak Prince-t és néhány Beck-számot is.

A fiatal amerikai duótól, a Twenty One Pilotstól a House of Gold-ot adták elő, amit meglepetésként Chris Martin fia, Moses énekelt.

A fellépéssel egyébként a malibui fiataloknak programokat biztosító szervezetet, a Boys and Girls Clubot támogatták – írja a Consequences of Sound.