Katy Perry szavazással ünnepelte a születésnapját

Katy Perry énekes zene politika USA amerika Katheryn Elizabeth Hudson, művésznevén Katy Perry amerikai énekesnő és dalszerző,
DES MOINES, IA - OCTOBER 24: Singer Katy Perry rallies supporters of Democratic presidential candidate Hillary Clinton outside the Iowa Events Center before the start of the Jefferson-Jackson dinner on October 24, 2015 in Des Moines, Iowa. The three major candidates seeking the Democratic nomination for president are expected to attend the dinner, a major annual fundraiser for Iowa's Democratic Party. Scott Olson/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Katy Perry azzal ünnepelte meg 32. születésnapját, hogy már most elment Hillary Clintonra szavazni.
Vágólapra másolva!

Az elnökválasztás hivatalos napja ugyan csak november 8-án lesz, de Amerikában több államban is lehetőség van úgynevezett korai szavazásra.

Katy Perry a demokrata jelölt,

Hillary Clinton egyik legelkötelezettebb támogatója,

több kampányrendezvényen fellépett már, és olyan promóciókban is részt vett, amelyek szavazásra buzdítják a fiatalokat - írja a Hollywood Reporter.

Most személyesen is jó példát mutatott, és október 25-i születésnapját többek között szavazással töltötte, amit az Instagramján is közzétett. A videón jól látszik, hogy Katy Perry megadta a módját a szavazásnak: az amerikai zászlót mintázó kabátban ment el leadni a voksát.

Miközben bedobta a borítékot, magának és Hillary Clintonnak is boldog szülinapot kívánt. Clinton ugyanis október 26-án, azaz egy nappal Katy Perry után ünnepeli születésnapját.