Eltemették Leonard Cohent

Leonard Cohen
2009. augusztus 20-án a dél-franciaországi Nimes-ben készített kép Leonard Cohen kanadai költőről és énekesről fellépés közben. Cohen 2014. szeptember 21-én ünnepli 80. szültésnapját. (MTI/EPA/Yoan Valat)
Vágólapra másolva!
Montréalban eltemették Leonard Cohent. A búcsúztatáson csak a legszűkebb család és néhány örök barát vett részt. 
Vágólapra másolva!

A temetés hírét fia, Adam Cohen adta közre saját és édesapja Facebook-oldalán. Azt írja, hogy a búcsúztatón csak a család és néhány örök barát volt jelen. A család mindent Leonard Cohen akarata szerint csinált. Többek között azt kérte, hogy szülei, nagyszülei és dédszülei mellé temessék.

Adam Cohen azt is írja, hogy "annyi minden van, amit

Köszönöm a kényelmet, amelyet mindig biztosított, a bölcsességét, a maratoni beszélgetéseket, a káprázatos szellemességét és humorát. Köszönöm neki, hogy megszerettette velem Montréalt és Görögországot. Köszönöm neki a zenét. Elsősorban saját zenéjét, amellyel elcsábított. És a sok bátorítást, amivel az én zenémet segítette. Végül pedig köszönöm azt a kiváltságot, hogy együtt zenélhettem vele."

Adam Cohen az utolsó sorokban köszönetet mondott a rajongóknak a kedves üzenetekért, a szétáradó szimpátiájukért, és azért, hogy ennyire szerették az apját.