"Én mondom, mi az igaz": Honeybeast-klippremier az Origón

Tarján Zsófi és a gyerekszereplők
Vágólapra másolva!
A Honeybeast Ül című vadonatúj klipjében gyerek menedzserek mellett egy mini titkárnő is feltűnik. A zenekar énekesnőjének, Tarján Zsófinak a fejében született meg a Honeybeast legújabb videójának ötlete, amelyben hivatali ruhába öltöztetett gyerekek szabadulnak el az irodában. Először az Origón látható a végeredmény.
Vágólapra másolva!

A Bódottá című Honeybeast-lemez harmadik dala, az Ül Bencsik-Kovács Zoltán szerzeménye. A dalhoz készített videóban pici gyerekek játsszák el a – sokszor idézőjelben -komoly felnőttek hivatali életét, de a végén azért elszabadul a pokol. A tíz gyerekszereplő Tarján Zsófi szerint zseniálisat alakított:

Tarján Zsófi és a gyerekszereplők Forrás: Gold Record

„A menedzserünk a Gold Recordnál küldött nekem egy videót a három gyerekéről, akik éppen a Legnagyobb Hős-re zenélnek otthon.

Rögtön megjelent előttem az Ül klipje.

Meg is írtam neki, hogy mi lenne, ha öt-hét év körüli gyerekeket felnőttnek, diplomatának, politikusnak, titkárnőnek öltöztetnék, beengednénk őket egy tárgyalóba vagy bármilyen hivatalos - vagy annak tűnő - helyre, majd egyszerűen hagynánk őket játszani. Mehetne a konfetti, festékdobálás, rúzselkenés, tortadobálás... Kifiguráznák a nagyokat! Ez annyira megtetszett a kiadónak, hogy ezzel az ötlettel keresték meg a rendezőt, Ipacs Gergelyt, aki szépen végig is vitte azt. Köszönjük neki, a stábnak és elsősorban a kis szereplőknek ezt a remek kisfilmet."

Az Ül című videoklip, és benne a lufik, labdák és színes konfettik kavalkádja

most, az Origón látható először: