Kórházba került Kanye West

Kanye West
LOS ANGELES, CA - AUGUST 30: Vanguard Award winner Kanye West speaks onstage during the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A rapper állítólag kimerült, lemondták a koncertjeit. A dühkitöréseiről hírhedt énekes az utóbbi napokban egyre zavarodottabban viselkedett. 
Vágólapra másolva!

Szombaton, West sacramentói koncertjén a közönség fél órával kevesebbet kapott a show-ból, mert a rapper hirtelen politizálni kezdett, Hillary Clintont és más hírességeket szidalmazott, majd levonult a színpadról.

Westet a múlt héten San José-i koncertjén kifütyülték, mert Donald Trumpot támogató kijelentéseket tett a színpadon. Tavaly azt mondta, hogy 2020-ban maga is indul elnökjelöltként.

Az énekest hétfőn vitték be egy Los Angeles-i klinikára megfigyelésre, miután a hétvégén váratlanul lemondták folyamatban lévő turnéjának összes hátralévő koncertjét.

Anyósa szerint a rapper teljesen kimerült, egyszerűen pihennie kell.

West felesége, Kim Kardashian a CNN beszámolója szerint éppen egy jótékonysági gálán vett részt New Yorkban, amikor megtudta, mi történt a férjével. A sztár lemondta programjait, és Los Angelesbe utazott.