Megjelent Prince első posztumusz száma

Prince
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10: Musician Prince presents the Best Female R&B Performance award during the 50th annual Grammy awards held at the Staples Center on February 10, 2008 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Kedden jelent meg Prince 4Ever című válogatáslemeze, rajta az első posztumusz dallal. A két lemezre 39 korábbi sláger került az eddig kiadatlan Moonbeam Levels mellé. 
Vágólapra másolva!

A 4Ever című albumra 1977 és 1993 között, tehát az első warneres együttműködés idejében felvett dalok kerültek. Többek között a Moonbeam Levels is, amelyet 1982-ben, az 1999 című album készítésekor rögzítettek, és eddig még

soha nem adták ki.

Prince két hónappal halála előtt Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter

A duplalemezre összesen 40 számot rögzítettek, így a Moonbeam Levels mellé 39, korábbi sláger került - például a Little Red Corvette, a Purple Rain, a Diamonds and Pearls és a Cream is.

A videón körülbelül 0:45-nél kezdődik a Moonbeam Levels.

A másik jó hír a Prince-rajongóknak, hogy a Warner 2017 elejére tervezi kiadni Prince 1984-es Purple Rain című albumának kiadását. Az album újrakiadását Prince még halála előtt hagyta jóvá. A Purple Rain egyébként vasárnap elnyerte a legjobb filmzenei lemez díjat az American Music Awards gálán.