Kanye West szőkén állt neki új albumának

Kanye West
Kanye West leaves his apartment in New York on October 4, 2016. Kim Kardashian freed herself and raised the alarm after being tied up and robbed at gunpoint in Paris of USD 10 million in jewels in Paris, police sources said. The mother of two and wife of rap superstar Kanye West flew home to the US on Monday after being questioned by police over the incident, which a spokeswoman said had left her "badly shaken". / AFP PHOTO / Angela WEISS
Vágólapra másolva!
Kanye Westet múlt héten engedték haza a kórházból, és már munkához is látott. Berendezett egy ideiglenes ministúdiót kaliforniai otthonában, és úgy néz ki, már a dalok sorrendje is megvan a következő albumához. És még egy változás a kórház óta: Kanye West szőke. 
Vágólapra másolva!

Kanye Westet múlt szerdán, két heti kezelés és megfigyelés után engedték haza a kórházból. Valószínűleg a kóros kimerültség, alváshiány és dehidratáltság okozhatták a jelentkező pszichózist.

Úgy tűnik, azóta már jobban van. Legalábbis magabiztosságból biztos nincs hiány - ez elsősorban

szőke frizuráján látszik.

Emellett pedig állítólag a munkába is belevetette magát. Egy ideiglenes stúdiót rendezett be Bel-Air-i házában, ahol már készül az új albuma, a Turbo Grafx 16.

Még februárban jelentette be az album tervét. A lemez címéről pedig elárulta, hogy egyik kedvenc, gyerekkori játékkonzoljának neve.

A CoS úgy tudja, West - a szintén zenész, azaz rapper-producer - Pete Rockkal dolgozik együtt a lemezen. Rock tegnap fel is töltött YouTube-csatornájára egy videót, amin már

hallhatók is részletek az új albumról.

A számok állítólagos listája is kikerült már. A címek alapján nehéz lenne letagadni, hogy West életében fontos szerepet játszanak a videojátékok. A listán nem kifejezetten a klasszikus, '80-as évekbeli Turbo Grafx 16, hanem leginkább a Nintendo Wii konzoljához készített játékok nevei vannak.

A napokban meg is volt Kanye West első nyilvános megjelenése a kórházi kezelés óta. Csütörtökön látogatta meg a Pacific Design Center bútorkiállítását. Az ott készült képen látszik, hogy igen, a rapper már szőke.