Az intenzíven tartják Lerch Istvánt

Lerch István zeneszerző zenész
Budapest, 2007. április 9. Lerch István zeneszerző-billentyűs-énekes április 12-én jól ismert dalok mellett új szerzeményeket is megszólaltat Budapesten a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. MTI Fotó: Kollányi Péter
Vágólapra másolva!
Másfél hete kezelik az intenzív osztályon Lerch Istvánt, az egykori V'Moto-Rock tagját. Felesége most részleteket is közölt az állapotáról.
Vágólapra másolva!

"Még intenzív kezelésben részesül, de az állapota már stabil. Magánál van" - mondta a nő a Blikknek. Hozzátette, az orvosok egyelőre találgatásba sem mernek bocsátkozni.

Az is kiderült, hogy a V'Moto-Rock billentyűse

másfél hete, ebéd után lett rosszul,

és azonnal mentőt hívtak hozzá. Felesége szerint a betegség nagyon váratlanul jött, és ez megijesztette őket, mert nem volt semmi előjele a rosszullétnek. "Nyugtatókkal is segítenek, hogy Pista ne idegeskedjen, ezért telefon sem lehet nála, de szerencsére tud aludni. Sokat pihen" - mondta.

A nő a Blikknek azzal zárta a beszámolót, hogy több száz jó kívánság érkezett hozzá, és jó érzés, hogy ilyen sokan gondolnak Lerch Istvánra. "István fegyelmezett, türelmes ember, és a legjobb kezekben van" - mondta.