Nick Cave-vel szelfizett, pedig azt sem tudta, ki az

James Malcolm és Nick Cave
Vágólapra másolva!
Kiakadtak a twitterezők arra az új-zélandi fiúra, aki anélkül szelfizett Nick Cave-vel, hogy felismerte volna.
Vágólapra másolva!

James Malcolm arra lett figyelmes a wellingtoni repülőtéren, hogy mindenki egy öltönyös férfival akar fényképezkedni. Ő sem akart kimaradni a jóból, viszont mivel nem tudta, kiről van szó, az interneten kért segítséget. Készített egy fotót, amelynek hátterében látszik a számára teljesen ismeretlen híresség, aki az ausztrál énekes-dalszerző, Nick Cave volt.

A fotót a Twittere tette fel ezzel a szöveggel: "Tudja valaki, hogy ki ez? Az emberek folyamatosan arra kérik, hogy írja alá a pólójukat."

Mivel a bejegyzésre nem kapott értelmes választ, húsz perccel később csinált még egy képet, ezúttal közelebbről, amely már határozottan közös szelfinek nevezhető Nick Cave-vel.

Mindenki képet akar vele, én sem akartam kimaradni" – írta a második fotóhoz.

Erre a bejegyzésre már gyorsan megérkeztek a reakciók, míg sokan felvilágosították a fiút, mások felháborodtak azon, hogy nem ismerte fel Nick Cave-et. Egy twitterező abba kötött bele, hogy miért fotózkodik vele, ha azt sem tudja, ki az. Erre Malcolm azt válaszolta, hogy szereti a celebeket. Ez persze csak olaj volt a tűzre.

Olyan is volt, aki viccel ütötte el a dolgot: valaki John Travoltaként, más a Kiss-ből Gene Simmonsként vagy éppen A Gyűrűk Ura filmváltozatának Elrondjaként azonosította a fiúnak Nick Cave-et.

Malcolm később azt mesélte az esetről a Mashable-nek, hogy azóta sem jutott ideje arra, hogy meghallgassa az ismeretlen celeb zenéjét, de valószínűleg úgy sem tetszene neki, mert Miley Cyrust szereti. Erre egyébként abból is lehetett következtetni, hogy a képeken is egy Miley Cyrust ábrázoló felső van rajta.

A felháborodott tweetek ellenére a találkozást valószínűleg kellemes élményként könyvelte el, főleg, hogy beszámolója szerint

Nick Cave jó hangulatban volt,

mosolygott, és szívesen beszélgetett az őt körbevevő emberekkel.

Cave egyébként a múlt héten állt először színpadra fia 2015 nyarán bekövetkezett halála óta. Az ausztrál koncerten zenekarával együtt Skeleton Tree című új albumukról is játszottak dalokat, amelyet korábban egy dokumentumfilm keretében mutattak be.