Öt perc alatt kapkodták el a jegyeket a Red Bull Pilvakerre

Red Bull Pilvaker 2015
Vágólapra másolva!
Mivel ennyi embert érdekel a Red Bull Pilvaker, a szervezők úgy döntöttek, a március 15-ei dupla előadás előtt nyilvánossá teszik a főpróbát. 
Vágólapra másolva!

A tavalyi Red Bull Pilvaker duplaelőadására nagyjából egy óra alatt fogytak el a jegyek, ami azt jelenti, hogy nagyon is van létjogosultsága a műfajnak. Azonban az idei, elképesztő jegyrohamra valószínűleg senki nem számított. A március 15-ei dupla előadásra hétfőn, reggel 9 órakor kezdték árulni a jegyeket, és

5 perc alatt mind elfogyott.

A rendezők ezért nyilvánossá tették a március 14-ei, 3 órás főpróbát. Erre ugyananúgy 2990 forint a jegy, mint volt a másnapi két előadásra. A jegyeket szerda reggel 9 órakor kezdik árulni, és hasonló rohamra lehet számítani.

Az idei év egyik legújabb feldolgozása:

A próba közben a nézők testközelből láthatják, ahogy összeáll a jubileumi, ötéves Red Bull Pilvaker előadása. A próbának annyi előnye biztosan van az előadáshoz képest, hogy a nézőknek van esélye kilesni egy-két kulisszatitkot, elsőként láthatják a szereplőket fellépőruhában, és persze elsőként hallhatják az új feldolgozásokat. A színpadkép utolsó simításai is izgalmasak lehetnek.

Aki szeretne menni, és esetleg nem tud elég gyorsan nyomogatni szerdán, az sem marad le teljesen, mivel a teljes Red Bull Pilvaker műsor felkerül majd az esemény hivatalos YouTube csatornájára.