Ed Sheeran a zene után a filmet is meg akarja hódítani

2017.03.08. 16:20

Nem elég, hogy többmililóan őrülnek meg a zenéjéért, most a filmezésbe is bele akar vágni Ed Sheeran. Ismerve a mostani formáját és flow-ját, valószínűleg enni fogják ezt is. Kis költségvetésű romantikus vígjátékot akar ismeretlen színészekkel, de ő maga is játszana a filmben. 

Ed Sheeran a Sunnak adott interjújában beszélt arról, hogy a zene mellett komolyan érdekli a filmkészítés. A 26 éves énekes-dalszerző tehát új területre téved, de eddigi sikerei alapján talán nem is ez a legjobb kifejezés. Valószínűleg nem odavetődésről, kóválygásról lesz itt szó. Már csak azért sem, mert komoly segítsége is akad majd a filmkészítésben.

Ed Sheeran már nagyjából mindenhol ott vanForrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Azon kívül, hogy romantikus vígjáték lenne, a film stílusáról Sheeran annyit mondott, hogy "ott van a Sztárom a párom és az Egyszer. Na, ezek már egy jó szint. Ha ezeket összekevered, arra azt mondom, hogy kezdetnek nem rossz". Noha nagyon közel lakik Ed Sheeranhez a Sztárom a párom írója, Richard Curtis, ráadásul jóban is vannak, mégsem őt kérte fel segítőnek. A titkos mentorról egyelőre annyit árult el, hogy

egy olyan filmessel dolgozom, akit k.rvára szeretek, és ha lassan is, de összerakunk valamit. 

Azt is elmondta, hogy teljesen ismeretlen színészekkel játszana együtt, és egy kis költségvetésű, független és igazán brit filmet szeretne. És hogy miért? "Mert nagyon szeretnék csinálni egy filmet, aminek a zenéje is az enyém. Ez most a következő dolgom" - mondta. Valószínűleg nem új dalokat írna a filmhez, hanem az eddigiekből rakná össze a soundtracket. 

22 évesen már Taylor Swift turnéján vendégeskedett, sokmindent csináltForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Daniel Reinhardt

Amúgy Sheeran már jó ideje agyal a filmen. A jelenetek nagyját 2012-ben dolgozta ki, mikor vendégzenészként lépett fel Taylor Swift akkori turnéján. A tervezett film romantikus jellegéhez valószínűleg a Taylor Swift társaságában átélt kalandsorozatnak is köze van. Ed Sheeran ugyanis elárulta, hogy

az énekesnő több híres ismerősével is lefeküdt azon a turnén.

Erről azt mondta: "egy ilyen 22 éves, esetlen srác voltam, és együtt turnézhattam amerika legnagyobb előadójával, akinek egy halom híres haverja van. Nagyon könnyen megtörtént... Sokszor keltem fel úgy, hogy csak azon ámulok, hogy ez hogy a sz.raba történhetett?"