Elmarad az egyik legnevesebb brit rockfesztivál

2012.03.29. 15:24

A Sonisphere szervezői hivatalosan is bejelentették, hogy idén elmarad a fesztivál, pedig az Adam Lamberttel kiegészült Queen és a Faith No More is fellépett volna.
 

A szervezők közleményükben azt írják, hogy a fesztivál szervezése sokkal nehezebbnek bizonyult, mint amire számítottak. Hiába küzdöttek, "szerencsétlen körülmények miatt" nem tudták azt a színvonalat fenntartani, amit az előadók és a rajongók is megérdemeltek volna. "Elnézést kérünk a fellépőktől, és köszönjük a szervező csapatnak, a beszállítóknak, és a munkásoknak, akik ilyen keményen dolgoztak velünk, hogy létrehozzuk a lehetetlen feladatot. És hatalmas köszönet a rajongóknak, akik velünk voltak, és nagyon sajnáljuk, hogy nem tudjuk megvalósítani azt, ami a feladatunk volt" - nyilatkozzák a közleményben.

A Queen még aktív tagjai, Brian May és Roger Taylor Adam Lamberttel (képünkön) léptek volna fel szombaton. A honlapjukon ők is közétették: "Majdnem olyan csalódottak vagyunk, hogy elmarad a Sonisphere fesztivál, mint amennyire vártuk, hogy Adam Lamberttel lépjünk fel. Kimondottan a helyszín miatt lelkesedtünk (Knebworth), hiszen itt volt az utolsó fellépésünk Freddie-vel. Elnézést kérünk a azoktól, akik várták, hogy láthassanak minket. Dolgozunk azon, hogy pótoljuk a dolgot egy másik alkalommal." A fellépők között lett volna még az Evanescence, Marilyn Manson, a Cypress Hill, az újjáalakult Refused és a Faith No More is.