7 sérültje van egy chicagói lövöldözésnek<br/>

Vágólapra másolva!
Valószínűleg egy nő miatt kezdődött a hét sebesültet követelő lövöldözés Chicagóban. Az áldozatok nagy része több lövést is kapott, fej- illetve mellsérülést szenvedtek. 4 ember állapota kritikus.
Vágólapra másolva!

Legkevesebb 7 súlyos sérültje van a Chicago déli részén kitört lövöldözésnek. A CNN információi szerint a sérültek közül négy embernek kritikus az állapota. A legtöbb áldozat több lövést is kapott a mellén illetve a fején.

Rendőrségi forrás szerint két gyanúsítottat már letartóztattak, és megkerült két félautomata fegyver is.

Az incidens vasárnap este történt egy kosárlabda pálya közelében, a Chicago déli részén található Jackson parkban. Egy koncertre gyülekezett a tömeg, mely az 5-6000 főt is elérte. Amikor a lövöldözés kitört, az emberek futni kezdtek a golyózápor elől. Eddigi információk alapján a lövöldözés két fiatalember között tört ki, akik összevesztek egy nő miatt.

A BBC rendőrségi forrásra támaszkova közölte, hogy az áldozatok között egy gyermek is van. A szemtanúk állítják, hogy egy terhes asszonyt is értek a lövedékek. A sérülteket fej és mellsérülésekkel szállították egy közeli chicagói kórházba.

Ajánló:

(angol nyelvű)