Evőbajnok lett egy 47 kilós nő

Vágólapra másolva!
Tizenkét perc alatt 173 csirkeszárnyat falt be egy 47 kilós amerikai nő, aki sokadszor nyert evőversenyt. A csaknem két és fél kiló hús megevésével egy tucat nagydarab férfit győzött le. Sonya Thomas tartja a hotdog-, virsli-, rák- és túróslepényevés rekordját is.
Vágólapra másolva!

Csirkeszárny-evő versenyt nyert egy amerikai nő. Sonya Thomas mindössze 47,6 kilót nyom, és szárnyevésben egy tucat nagydarab, húsos férfit győzött le a Buffalói Nemzeti Szárnyfesztiválon - írja a CNN. A nő 173 csirkeszárnyat tömött magába 12 perc alatt, ez összesen csaknem két és fél kiló húst jelent.

A negyvenéves nő tartja a fesztivál korábbi rekordját is: tizenkét perc alatt 161 szárnyat evett meg 2004-ben. Az ünnepség szervezője, Brian Kahle szerint Sonya a közönség kdvence. "Egyedül legyőzött tizenkét nagydarab fickót" - fogalmazott.

Sonya Thomas versenyevésben több rekordot is felállított. Megevett 37 hotdogot 12 perc alatt, 35 sült virslit 10 perc alatt, 5 kilogrammnyi túrós lepényt 9 perc alatt és 44 homárt 12 perc alatt.

A Versenyevők Nemzetközi Szövetsége szerint Sonya Thoma a világ ötödik legnagyobb falánkja. A szervezet honlapja szerint a csirkeszárnyevés rekordját Joey Chestnut tartja, aki idén májusban 12 perc alatt 3,4 kilogramm szárnyat evett meg - írja a CNN.