Belorusz pincérlányt vett el a dúsgazdag sejk

Vágólapra másolva!
Egy 19 éves belorusz pincérlányt vett feleségül a dubaji királyi család egyik dúsgazdag tagja. A lány kollégái azt sem értik, hogyan találkozhatott a pár, miközben az újdonsült feleség állítja, szerelemből ment hozzá a sejkhez, akinek állítólag már van egy felesége.
Vágólapra másolva!

Egy rendkívüli - vagy legalábbis annak tűnő - románc tartja lázban a belorusz bulvárlapokat. A dúsgazdag dubaji királyi család egyik tagja, Szajid bin Maktum al-Maktum sejk ugyanis feleségül vette az egyik minszki hotel pincérnőjét.

A brit The Guardian beszámolója szerint a sejk múlt hónapban érkezett a belorusz fővárosba, hogy részt vegyen egy agyaggalamb-lövő versenyen. A Hotel Minszk elnöki lakosztályában foglalt magának szállást, eredetileg egy hétre, de aztán kétszer is meghosszabbította foglalását. Ennek oka nyilván az volt, hogy szemet vetett a 19 éves Natasára.

A hotel megerősítette, hogy a sejk feleségül vette alkalmazottjukat. A szállodában azonban sokan azt sem értették, hogy miként is találkozhatott a sejk a pincérlánnyal, amikor soha nem étkezett az étteremben. "Ötször imádkozott egy nap. Volt négy szakácsa, akik elkészítették az ételét a konyhában, majd felvitték a szobájába. Rendszerint csak a szobalány ment be hozzá" - mondta a szálloda igazgatója.

Natasa Azerbajdzsánból érkezett és muzulmán vallású. Az egyik belorusz lapnak azt nyilatkozta, hogy szerelemből házasodott meg. Az tehát nem zavarta, hogy a 30 éves sejknek - a lap szerint - már van egy felesége és öt gyereke. "Nem mondhatok semmit a férjem engedélye nélkül, de az életem most olyan, mint egy mese" - mondta a lány az újságnak.