MacGyverhez hasonlítják a szökött amerikai katonát

Vágólapra másolva!
Egykori barátnője meggyilkolásával gyanúsítanak egy amerikai tengerészgyalogost, aki megszökött a hatóságok elől. Egy volt katonatársa szerint a férfi ugyanúgy kivágja magát a szorult helyzetekből, mint a tévésorozathős MacGyver.
Vágólapra másolva!

A 21 éves Cesar Lauren tengerészgyalogost azzal vádolják, hogy megölte egyik katonatársát, egy nyolc hónapos terhes nőt. A férfinak és vele nagyjából egykorú nőnek viszonya volt, de egy idő után megromlott a kapcsolatuk. A nő fel is jelentette a férfit, mert állítása szerint megerőszakolta.

Lauren szökésben van, és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) ügynökei már attól tartanak, hogy visszatért szülőhazájába, Mexikóba. Nincs könnyű dolguk az utána kutató hatóságoknak, legalábbis ha igaz az a jellemzés, amit a CNN-nek adott róla egykori katonatársa, aki együtt szolgált Laurennel és a meggyilkolt nővel is.

A név nélkül nyilatkozó forrás - egy nő, aki nemrég hagyta ott a tengerészgyalogságot - szerint a férfi olyan, mint a nyolcvanas években indított tévésorozatból ismert MacGyver, aki mindent meg tud javítani és kivágja magát a problémás helyzetekből. Emellett jó fizikumú, gyorsan fut, és katonához illően jól kezeli a fegyvereket - tette hozzá.

A nő szerint Lauren csendes figura, de társasági ember. "Gyakran beszélt nekem másfél éves kislányáról" - mondta a forrás, hozzátéve, nem igazak azok az állítások, hogy Lauren és a meggyilkolt nő az állítólagos április nemi erőszak után is összejárt.