Magyarok közlekedési- és síbalesete Ausztriában

Vágólapra másolva!
Két olyan súlyos baleset is történt vasárnap Ausztriában, amelynek áldozatai magyar állampolgárok voltak. Egy gyorsforgalmi úton egy négytagú család borult fel autóval, Annabergben pedig egy fiatal lány szenvedett síbalesetet.
Vágólapra másolva!

Súlyos sérüléseket szenvedett egy sívakációra utazó négytagú magyar család egy közlekedési balesetben vasárnap délelőtt Alsó-Ausztriában - jelentette az osztrák autóklub. Az S6-os semmeringi gyorsforgalmi úton két magyar család haladt egy-egy gépkocsin Stájerország felé, amikor az egyik autó leszaladt az úttestről, felborult, és többször átfordult.

A baleset legsúlyosabb sérültje a 7 éves kislány volt, akit koponyasérülés gyanújával, mesterséges lélegeztetés mellett mentőhelikopteren szállítottak egy bécsi kórházba. A 44 éves apa ágyékcsigolyatörést, a 33 éves anya kéz- és lábtöréseket szenvedett, hatéves fiuk megúszta agyrázkódással. Mindhármukat a neunkircheni kórházba szállították. Az MTI értesülései szerint Szayly Józsefet, a Magyar Rádió alelnökét és családját érte a baleset.

Súlyos fejsérülést szenvedett egy magyar lány az ausztriai Annabergben - közölték osztrák hatóságok. Az alsó-ausztriai rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 17 éves lányt helikopterrel szállították be egy Sankt Pölten-i kórházba, miután a pályán elesett és egy facsoportba csapódott.