Heten meghaltak egy égő újvidéki kávéházban

Vágólapra másolva!
Heten meghaltak egy kávézóban újvidéken, amely - eddig ismeretlen okokból - hajnalban lángba borult. Egy sérült állapota kritikus. A vizsgálatok a szerb hatóságok ígérete szerint még ma kiderítik, mi okozta a tüzet - olvasható a B92 belgrádi rádió honlapján.
Vágólapra másolva!

Heten meghaltak, hárman pedig súlyos égési sérüléseket szereztek Újvidéken, miután lángba borult egy kávézó a hajnali órákban - írja a belgrádi B92 rádió internetes kiadása. A szerb belügyminiszter, Predreg Maric közölte: a tüzet mostanra sikerült lokalizálni, a három sebesültet egy helyi kórházban ápolják.

A halálos tűz okát még ma kiderítik - ígérte egy igazságügyi szakember, aki jelenleg is dolgozik a katasztrófa okainak felderítésén. Az eddigi vizsgálatok ugyanis nem tudták kideríteni a tűz okát.

"Az újvidéki Lounge Caféban körülbelül hajnali két órakor ütött ki tűz, a tűzoltókat öt perccel később riasztották, és ezután másfél perccel a helyszínre értek, majd csaknem egy órán át próbálták lokalizálni a tüzet" - részletezte a szerb belügyminiszter.

Mindeddig hét ember halálát erősítették meg hivatalosan, de kilétüket még nem hozták nyilvánosságra. A Vojvodina Klinikai Központban az orvosok arról tájékoztatták a B92 rádiót, hogy a három súlyos sérült egyikének állapota kritikus.