Árokba borult egy magyar kocsi Szlovákiában

Vágólapra másolva!
Szarvas ugrott egy egy sítúráról hazatérő magyar rendszámú Suzuki elé Szlovákiában. A kocsi árokba borult, az utasok - három felnőtt és két gyerek - mindannyian megsérültek.
Vágólapra másolva!

Öten sérültek meg egy magyar rendszámú gépkocsiban szombaton este Szlovákiában, miután elgázoltak szarvast. A szerencsétlenül járt gépkocsiban egy sítúráról hazatérő család utazott. A Besztercebánya (Banská Bystrica) és Zólyom (Zvolem) közti szakaszon haladó Suzuki Ignisben egy 42 éves és egy 38 éves férfi, egy 40 éves nő és két kiskorú - 6 és 13 éves - gyermek utazott.

A vezető egy eléfutó szarvastehén miatt rántotta félre a kormányt, így is telibe találta. A kocsi azután lesodródott az útról és felborult. A benne utazó 42 éves férfi és a két gyermek könnyebben, a 41 éves nő és a 38 éves férfi súlyosan megsérültek.

A magyar járműben keletkezett kárt a helyszínelők 315 ezer szlovák koronára (csaknem két és félmillió forintra) becsülik. Az elgázolt vadra más autók is ráhajtottak, némelyik ugyancsak megrongálódott. A magyar sofőr nem fogyasztott alkoholt, és a vizsgálat eddigi megállapítása szerint a balesetet - a vaddal való ütközést - nem tudta volna megakadályozni.