Ketrecben tartotta munkását egy ukrán farmer

Vágólapra másolva!
Egy ukrán farmergazdaság vezetője állatketrecbe zárta és egy hétig tartotta fogva alkalmazottját, akit kommandósok szabadítottak ki. A munkás állítólag meglopta a gazdaságot, ezért így akarták megbüntetni.
Vágólapra másolva!

Kommandósok szabadították ki egy farmergazdaság dolgozóját a kelet-ukrajnai Harkivi járásban, akit egy hétig tartott kisméretű állatketrecbe zárva a gazdaság vezetője. A férfi szerint főnöke és annak fia június 30-án rabolta el és zárta be a szabad ég alatt álló ketrecbe, amelyben egy nagyobb méretű kutya is nehezen fért volna el. Az időjárás viszontagságait, a hideg esőt és forróságot egy szál pólóingben kellett elviselnie.

Fogvatartói rendszeresen verték, enni reggel és este kapott, akkor is csak kenyeret és vizet - írta szerdán a korrespondent.net ukrán internetes hírportál. Amikor a túszként tartott férfit egy rendőrségi bejelentés után kiszabadították, már annyira le volt gyengülve, hogy képtelen volt önállóan járni, ezért kivizsgálásra azonnal kórházba szállították. A rendőrök emberrablás gyanújával őrizetbe vették a farmergazdaság vezetőjét és fiát, akik tettüket azzal indokolták, hogy az alkalmazott meglopta a gazdaságot. Ha a bíróság bűnösnek találja őket, akkor csoportosan elkövetett emberrablás miatt akár tíz év szabadságvesztést is kaphatnak.