Magyar bordélyházat buktattak le a Dolomitokban

Vágólapra másolva!
Tíz lánnyal üzemeltetett bordélyházat egy magyar pár egy olasz kisvárosban a Dolomitokban. A bellunói bordélyban sokan megfordultak, még a helyi politikai elit tagjai közül is. A magyarok főleg kelet-európai és dél-amerikai lányokat futtattak. Őrizetbe vették őket.
Vágólapra másolva!

Prostitúció és bűnpártolás vádjával őrizetbe vettek két magyart az olaszországi Bellunóban - jelentette az olasz Corriere delle Alpi. Egy 32 éves nő és 30 éves férfi élettársa újsághirdetésekben hívta fel a figyelmet szolgáltatásaikra. A város egyik legforgalmasabb utcájától alig pár lépésnyire működő bordélyban a társadalom szinte minden osztályából előfordultak vendégek, még a politikai élet ismert szereplői is.

A rendőrség a hirdetésekben megadott telefonszámok segítségével állított csapdát, és egy magát vendégnek álcázó rendőr bejuttatásával leplezte le a helyi sajtóban csak Feltre utcai "érzékek házaként" emlegetett műintézetet. A hatóságok az ötödik emeleti örömtanyán tíz lányra bukkantak, akiknek többsége Kelet-Európából és Dél-Amerikából származott. A lakás tulajdonosa semmit sem tudott a bérlők illegális tevékenységéről.