Kiengedték a börtönből a mexikói szépségkirálynőt

Vágólapra másolva!
Szabadon engedték egy mexikói börtönből a kábítószer-kereskedőkkel együtt letartóztatott mexikói szépségkirálynőt. Laura Elena Zunigát tavaly karácsony előtt tartóztatták le barátjával együtt, aki a gyanú szerint egy nagy drogkartell egyik vezetője.
Vágólapra másolva!

Kiengedték a börtönből pénteken Laura Elena Zuniga mexikói szépségkirálynőt, akit tavaly év végén tartóztattak le kábítószer-kereskedelemmel vádolt barátjával együtt.

A szépségkirálynő ellen indult büntetőeljárást bizonyíték hiányában szüntették meg a mexikói hatóságok. Továbbra is letartóztatásban marad viszont a Miss Spanyol-Amerika címmel is kitüntetett 23 éves lány barátja, aki a gyanú szerint a Juarez-kábítószerkartell egyik vezetője.

A párt és hat másik embert, feltételezett kábítószer-kereskedőket karácsony előtt néhány nappal tartóztatták le Mexikó nyugati részén, Guadalajara közelében egy rendőrségi ellenőrzőpontnál. Fegyvereket és nagy mennyiségű készpénzt találtak a luxusautóikban. Bűnszervezethez tartozással, kábítószerrel való visszaéléssel és illegális fegyverbirtoklással vádolták meg őket.

A rendőrségi ügy kipattanása előtt úgy volt, hogy Laura Zuniga képviseli Mexikót az idei világszépe versenyen.