Újabb kínos felvételt magyarázhat Berlusconi

Vágólapra másolva!
Egy Vlagyimir Putyintól kapott baldachinos ágy is szóba kerül azokon a felvételeken, amelyeken állítólag Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök beszélget egy prostituálttal. A Berlusconinak tulajdonított férfihang arra kérte a nőt: abban az ágyban várjon rá, amíg lezuhanyozik.
Vágólapra másolva!

Két olasz lap olyan hangfelvételeket hozott nyilvánosságra honlapján, amelyeken állítólag Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök beszélget egy prostituálttal, Patrizia D,Addarióval. A nőt több másik prostituálttal együtt már korábban is hírba hozták a 72 éves politikussal.

A L'Espresso című hetilap és a La Repubblica római napilap honlapján megjelent felvételen a Berlusconinak tulajdonított férfihang arra kéri partnernőjét, hogy a "nagy ágyban" várjon rá, amíg lezuhanyozik. A nő megkérdezi: "Melyik nagy ágyban, abban, amelyiket Putyintól kaptál?" Igenlő választ kap, mire a nő elragadtatottan mondja, hogy ez nagyszerű, mert az ágynak függönye is van. D,Addario arról a baldachinágyról beszélt, amelyet Vlagyimir Putyin jelenlegi orosz miniszterelnök még államfőként ajándékozott Berlusconinak.

D,Addario három hete arról számolt be, hogy a kormányfő barátjával, Giampaolo Tarantini építési vállalkozóval együtt hívták meg őt két bulira Berlusconi privát rezidenciájára, a Palazzo Grazioliba. A vállalkozó ellen - akikről felételezik, hogy ő szállított lányokat Berlusconi estélyeire - korrupció vádjai miatt eljárás folyik.

Berlusconi pártjának egyik szóvivője azt mondta: a közös kiadóvállalat által kiadott két lap a nyári politikai uborkaszezon idején akart újra életre kelteni egy már kimúlófélben lévő botrányt a miniszterelnök körül.