Saját lánya is kiakadt a csajozó Berlusconin

Vágólapra másolva!
Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök egyik lánya egy interjúben elhatárolódott apjától, miután a 72 éves politikust egy fiatal lánnyal hozták hírbe. Korábban Berlusconi felesége jelentette be, hogy elválik, most 25 éves lánya beszélt arról, hogy a történtek sokkolták, tőle teljesen távol áll az ilyesmi.
Vágólapra másolva!

Silvio Berlusconi egyik lánya nyilvánosan elhatárolódott 72 éves apjától, miután az olasz miniszterelnököt egy fiatal modellel hozták hírbe. Barbara Berlusconi elsőként nyilatkozott a politikus gyerekei közül azóta, hogy anyja, Veronica Lario - Berlusconi második felesége - bejelentette: elválik férjétől. A családi botrány azután robbant ki, hogy a miniszterelnök elment a 18 éves modell, színésznő Noemi Letizia születésnapi bulijára. Állítólag komoly ajándékot is vitt: egy 6000 euró értékű nyakláncot.

A Vanity Fair című újság ma megjelent számában nyilatkozik Barbara Berlusconi apja botrányáról: "Teljesen el voltam képedve. Ez egy olyan ügy amihez hasonlót én soha nem életem át. Én egy olyan lány vagyok, aki fiatalkorában teljesen normális, zavartalan életet élt."

Korábban Barbara és két másik testvére közös közleményükben megvédték apjukat: "Úgy érezzük, hogy egy olyan kiegyensúlyozott családban neveltek fel minket, amely erős értékekkel rendelkezett." Nem meglepő azonban, hogy Barbara most megtörte a hallgatást. Korábban többször bírálta már apját, tavaly például arról beszélt a nyilvánosság előtt, hogy hatalmas gazdasági birodalma, és politikai szerepe nem összeegyeztethető, mert az így káros a társadalomnak. "Meggyőződésem, hogy ezt a kérdést rendezni kell." - nyilatkozta akkor. Azt is visszautasította, hogy csatlakozzon apja korábbi pártjához, a Forza Italiahoz - írja a Guardian.

Berlusconi elfogadottsága miniszterelnökként 50 százalék körül van, de a jelenlegi botrány miatt csökkent kicsit. A Guardian szerint azonban ez még mindig jó eredménynek számít, egy gazdasági válságban kormányzó miniszterelnök esetében.