Ufóélményeiről mesél az új japán kormányfő felesége

Vágólapra másolva!
"Rendkívül különös dolgok, amelyek megtörténtek velem" című könyvében arról írt az új japán kormányfő felesége, hogy földönkívüliek elrabolták és a Vénusz bolygóra vitték. Előző életében szerinte találkozott Tom Cruise-zal.
Vágólapra másolva!

Álmában földönkívüliek rabolták el húsz évvel ezelőtt - állítja magáról a leendő japán kormányfő felesége az Independent cikke szerint. Mijuki Hatojama azt mondta, a földönkívüliek egy ufóval a Vénusz bolyóra vitték. Korábban arról is beszélt, előző életében ismerte Tom Cruise filmszínészt, aki ekkor még japán volt. Mijuki Hatojama színésznőként, revü-énekesként, ruhatervezőként, életstílus guruként, és több szakácskönyv szerzőjeként volt ismert.

"Ha találkozunk, azt mondom majd neki: rég nem láttuk egymást - és akkor biztosan emlékezni fog" - mondta a 66 éves Hajatoma, aki szeretne közös filmet forgatni a színésszel. Földönkívüli élményeiről könyvében így írt: "Nagyon szép hely, szép zöld volt ott minden" . A könyv címe: "Rendkívül különös dolgok, amelyek megtörténtek velem."

Férje, a 62 éves Yukio Hatojama pártjával megnyerte a hétvégi parlamenti választásokat, megtörve ezzel a Liberális Demokrata Párt több mint fél évszézados uralmát. Állítólag San Franciscóban, egy étteremben ismerkedtek meg egymással, ahol a nő felszolgálóként dolgozott. A házaspárnak két gyermeke van.